Teruggeven aan organisaties, projecten, bedrijven die een hoge DO factor nastreven. Sponsoring aan iets bijdraagt

Een buurman, collega of vriend. Iedereen verteld wel eens over iets waarvan je denkt...kan ik hierbij helpen?

Horen van..

Een buurman, collega of vriend. Iedereen verteld wel eens over iets waarvan je denkt…kan ik hierbij helpen?
Natuurlijk moet en kan je niet alles en iedereen helpen. Het moet realistisch en behapbaar zijn.

Beoordelen

Natuurlijk moet en kan je niet alles en iedereen helpen. Het moet realistisch en behapbaar zijn.
Maar niks mooier dan een afspraak te bezegelen en ervan uit kunnen gaan dat wat je hebt bijgedragen op de juiste plek terecht komt.

Bezegelen

Maar niks mooier dan een afspraak te bezegelen en ervan uit kunnen gaan dat wat je hebt bijgedragen op de juiste plek terecht komt.

Marathon NY voor KWF 2017

In 2017 is een groep hardlopers, na een jaar trainen, afgereisd naar New York om daar de marathon te lopen. Met deze run hebben ze geld opgehaald voor het KWF. Niks mooier dan 40 mensen ondersteunen die dit gewoon DOEN.

New york sponsoring 2017

Voetbaltoernooi voor arbeidsmigranten 2018

Euro-Plus organiseert in 2018 een grote voetbalcompetitie tussen teams van arbeidsmigranten uit verschillende landen. Ingestoken vanuit verbinden, plezier maken en een dagje sporten is een dag gerealiseerd om niet te vergeten. Van alle kanten is een bijdrage geleverd om dit mogelijk te maken. Het motto was: Dit gaan we gewoon Doen. Laat dat nou net datgene zijn wat wij graag ondersteunen.

Voetbalwedstijd arbeidsmigranten

Kickboxen voor stichting Heartbeat 2019

Jouke van Keulen van de stichting Heartbeat heeft in december meegedaan aan het Brecheisen Business Boxing Gala. Stichting Heartbeat zet zich in voor gezinnen met een kind die hartproblemen heeft. Naast de sportieve prestatie had Jouke er ook een fundraise actie van gemaakt. Met het geld dat hij heeft opgehaald kan hij nog meer gezinnen plezier en ontspanning bieden door een vakantie of een leuk dagje uit te organiseren. In de ring gaan staan en knokken voor sponsoring staat ons aan. 

Boxen Jouke van Keulen

Ondersteuning jeugdvoetbal toernooi 2020 – 2022

De komende 3 jaar heeft Dofactory zich verbonden aan het Rivierenland jeugdtoernooi. Elk jaar gaan op één dag gaan 2000 jongeren van meer dan 7 verschillende voetbalverenigingen een jeugdtoernooi spelen. De hoeveelheid vrijwilligers die hiermee gemoeid zijn is haast niet te tellen. En dat vinden wij nu mooi, mensen die vrijwillig naast, op of bij het veld staan om zo’n  sportdag voor de jeugd te organiseren en faciliteren.

Rivierenland jeugdtoernooi